Цікаве

Facebook дозволив користувачам приховувати лайки

У користувачів з’явилася можливість приховувати лічильники лайків у всіх публікаціях на власних стрічках соцмережі, а також приховувати лічильник лайків під всіма власними дописами, аби інші користувачі не бачили, скільки лайків вони отримують

Компанія Facebook дала змогу користувачам власної соцмережі та Instagram відключати лічильник лайків під своїми дописами.

Про це інформує 1NEWS.

«Сьогодні ми повідомляємо, що всі користувачі в Instagram та Facebook тепер матимуть опцію приховувати лічильник лайків, щоб вони могли самостійно вирішувати, що для них краще працює», – повідомили у компанії.

Зазначається також, що компанія вже тестувала приховування лічильників лайків, аби перевірити, чи зможе це знизити тиск на користувачів Instagram.

«Ми чули від людей та експертів, що якщо люди не бачили лічильники лайків, то це було корисно для одних і дратувало інших, особливо тому, що люди використовують ці лічильники лайків, щоб зрозуміти, що в тренді. Тому ми надаємо вам вибір», – додали у компанії.

Зазначається, що відсьогодні у користувачів з’явилася можливість приховувати лічильники лайків у всіх публікаціях на власних стрічках соцмережі, а також приховувати лічильник лайків під всіма власними дописами, аби інші користувачі не бачили, скільки лайків вони отримують.

Джерело: Укрінформ

Back to top button