Цікаве

Експерти назвали продукти, які призводять до передчасної смерті

Група дослідників довела, що регулярне вживання в їжу продуктів з високим ступенем переробки підвищує ризик передчасної смерті від інсульту і серцевого нападу, інформує 1NEWS з посиланням на Країну Здоров’я.

Йдеться про чипси, пластівці, готові страви, газовану воду. Ультраперероблені продукти зазвичай продаються “готовими до вживання” в упаковці з промисловими речовинами, такими як консерванти та підсолоджувачі. Французькі вчені вважають, що такі страви підвищують ризик отримати інсульт на 12%.

З’ясувалося, що якщо люди часто вживають готові страви (будь-які чипси і солодощі, а також газовані напої), то у них частіше виникають серцево-судинні хвороби.

Вживання більше 4 порцій подібних продуктів на день збільшує ймовірність передчасної смерті більш ніж на 60%.

 

 

Tags
загрузка...

Схожі статті

Close