Цікаве

Експерт назвав переваги роботи поза офісом

Дієтолог Михайло Гінзбург заявив: робота вдома має свої переваги. Головними з них слід визнати відсутність втоми і стресів, що є важливим для здоров’я, повідомляє 1NEWS з посиланням на lenta.ua.

Медик розповів, що існує таке поняття як транспортна втома. Щодня доводиться добиратися на роботу і назад. До того ж, в умовах великого міста це особливо втомлює через необхідність використовувати різні види транспорту. Слід враховувати і концентрацію людей в метро або тролейбусі.

При знаходженні в офісі зростають шанси появи агресії через стресові ситуації, які виникають при взаємодії з іншими людьми.

Далі фахівець назвав необхідність жінкам щоранку приводити себе в порядок, що також нелегко. Далі їм потрібно їхати на роботу, спілкуватися з людьми, виконувати завдання, а ввечері повертатися додому.

У водіїв можливі негативні емоції через проблеми з паркуванням або стресові ситуації на дорозі. З даних причин найкращим рішенням єробота вдома.

Дистанційний формат роботи дозволяє уникати перерахованих вище проблем. Разом з тим, з’являється ризик збільшення ваги тіла через малу рухливість. Працюючи вдома слід періодично відволікатися і здійснювати прогулянки, займатися фізкультурою і спортом.

 

 

 

 

Back to top button