Цікаве

Ексдружина Потапа Ірина Горова похизувалась численними та пікантними татуюваннями на тілі

Ексдружина Потапа Ірина Горова похизувалась численними та пікантними татуюваннями на тілі

Відома українська продюсерка та колишня дружина Потапа Ірина Горова старається насолоджуватись кожною хвилиною свого життя. У вільний час жінка активно відпочиває, публікуючи нові світлини в соцмережі Instagram. Жінка виховує 14-річного сина Андрія, якого народила від Потапа. Також вона має 25-річну донечку від перших стосунків.

Не так давно Ірина Горова потішила фоловерів новою публікацією. Продюсерка поділилась роликом, в якому показала свій відпочинок. Як виявилось, жінка чудово провела час в басейні. Перед камерою Ірина Горова постала в купальнику білосніжного кольору. А ще продюсерка похизувалась численними татуюваннями на своєму тілі.

У 45-річному віці жінка має відмінну фігуру. Вона ретельно стежить за зовнішнім виглядом, тому часто хизується струнким тілом. Ролик Ірини Горової вмить прокоментували підписники. Вони засипали жінку компліментами та додали, що продюсерка перебуває у чудовій формі.

Також фоловери звернули увагу на татуювання Ірини Горової. За їхніми словами, жінка має дуже ефектний вигляд. Підписники похвалили ексдружину Потапа за чудову фігуру та побажали завжди залишатись такою стрункою й вродливою.

Back to top button