Цікаве

Дзідзьо вперше після розлучення заговорив про кохання та вразив зізнанням: “Мені миліша моя”

Знаменитий український виконавець Михайло Хома вперше за довгий час презентував нову композицію, в якій до того ж заспівав про кохання. Як звучить новий хіт зірки?

Якщо раніше Дзідзьо і говорив про кохання публічно, то лише у гумористичному контексті. У його репертуарі присутня велика кількість композицій, в яких співається про взаємини між чоловіком та жінкою, але насправді вони більше веселять, ніж наштовхують на роздуми або спогади про нещасну любов.

Втім, останні декілька років Михайло Хома серйозно трансформував свій образ на сцені і все частіше з’являється перед публікою з доволі серйозними композиціями.

Як наприклад, нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відривок з нової пісні, яку він створив у колаборації з іншими відомими артистами.

Дзідзьо вперше після розлучення заговорив про кохання

Українські артисти потішили шанувальників неймовірним романсом. Тарас Тополя, Олександр Пономарьов, Михайло Хома та ALEKSEEV разом заспівали чуттєву пісню “Миліша”. Фани просто в захваті від треку.

Слова та музику створив Олександр Пономарьов. Виявляється, ця пісня була написана ще до повномасштабного вторгнення.

Так, світ вона мала побачити ще у березні 2022-го, але події зовсім не налаштовували на романтичний лад, а тому реліз був перенесений на невизначений термін. І от нещодавно виконавець, порадившись, прийшов до рішення, що необхідно робити презентацію.

У дописі до своєї ж публікації Михайло говорить про те, що під час війни можна знайти час та простір і для кохання. Звісно, з ним погоджується велика частина української аудиторії, яка неймовірно скучила за романтичними композиціями, а також творами, які надихають на рух вперед, боротьбу та віру в краще.

Нагадуємо, що 2 роки тому Михайло Хома розлучився зі своєю дружиною Ярославою Притулою. Пара пережила гучний скандал, за яким спостерігала уся країна. Після численних інтерв’ю Славії про шлюбне життя з артистом, репутація обидвох зазнала неочікуваних змін. Втім, завершити цю історію гідно їм вдалося. Офіційно завершити шлюб їм вдалося вже через декілька місяців після заяви про розрив.

Back to top button