Джерело вітамінів: корисні властивості квашеної капусти та як готувати
Восени, взимку та навесні квашена капуста – джерело вітамінів та мінералів, розповідає 1News.
Лише у 200 грамах цього продукту – добова норма вітаміну С. Є у ньому й інші корисні властивості: вітаміни А, К, Б, РР, мікро- та макроелементи.
Квашену капусту можна придбати готовою, або закупити овочі і приготувати їх вдома самому. Ціна на білокачанну капусту – у середньому 10 грн/кг, на готовий салат – близько 60 грн/кг.
Якщо спробувати приготувати смакоту вдома, то у мережі можна знайти величезну кількість рецептів. Найпростіший з них – квашена капуста з морквою. Однак можна додавати й інші продукти: спеції, трави, огірки та яблука.
Господині поділилися оригінальними рецептами.
Для чого необхідні вітаміни
В осінньо-зимовий період до щоденного раціону варто додати вітаміни, які допоможуть організму адаптуватися до холодів та не захворіти.
Вони зроблять імунну систему більш витривалою.
Джерело: Факти