Цікаве

Джерело вітамінів: корисні властивості квашеної капусти та як готувати

Восени, взимку та навесні квашена капуста –  джерело вітамінів та мінералів, розповідає 1News.

Лише у 200 грамах цього продукту – добова норма вітаміну С. Є у ньому й інші корисні властивості: вітаміни А, К, Б, РР, мікро- та макроелементи.

Квашену капусту можна придбати готовою, або закупити овочі і приготувати їх вдома самому. Ціна на білокачанну капусту – у середньому 10 грн/кг, на готовий салат – близько 60 грн/кг.

Якщо спробувати приготувати смакоту вдома, то у мережі можна знайти величезну кількість рецептів. Найпростіший з них – квашена капуста з морквою. Однак можна додавати й інші продукти: спеції, трави, огірки та яблука.

Господині поділилися оригінальними рецептами.

Для чого необхідні вітаміни

В осінньо-зимовий період до щоденного раціону варто додати вітаміни, які допоможуть організму адаптуватися до холодів та не захворіти.

Вони зроблять імунну систему більш витривалою.

Джерело: Факти

Останні новини

Back to top button