Цікаве

Дикі карти – Marvel випустить серію коміксів з антології письменника Джорджа Мартіна – 1News


Фото з відкритих джерел

Автором є письменник Джордж Мартін

Кіновсесвіт Marvel випустить серію коміксів з антології письменника Джорджа Мартіна “Дикі карти”. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

“Мої шанувальники, ймовірно, в курсі, що “Дикі карти” займають особливе місце в моєму серці. Тому мати честь оголосити, що такий титан індустрії, як Marvel, збирається створити оповідь із самого початку у вигляді коміксу, приносить мені нескінченну радість”, – наголосив автор серії книг “Пісня льоду та полум’я”, яка лягла в основу серіалу “Гра престолів”.

Як відомо, “Дикі карти” – це серія збірок оповідань про супергероїв, яку почали писати у 1986 році. Дія багатотомного роману відбувається в альтернативній реальності після Другої світової війни. За сюжетом на Землі поширюється загадковий вірус, який знищив більшу частину людства, а ті, що вижили, діляться на два види.

1News за темою: За мотивами вірусної пісні “Baby Shark” вийде фільм

Нагадаємо, раніше у мережі з’явився перший трейлер серіалу-коміксу “Місячний лицар” від Marvel. Відомо, що у головній ролі колишнього морського піхотинця Макса Спектора виступив Оскар Айзек. Цей герой страждає на дисоціативний розлад особистості.

Прем’єра картини запланована на 30 березня поточного року в онлайн-кінотеатрі Disney+.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button