Цікаве

Дощі і похолодання: синоптики дали прогноз в Україні

У середу, 13 жовтня, по всій Україні очікується прохолодна і дощова погода. Ранковий невеликий дощ вдень посилиться і буде продовжувати йти до самого вечора.

Про це повідомляє 1News.

На заході України температура вдень коливатиметься від +8 до +12 градусів, вночі від +1 до +6. На сході синоптики вдень прогнозують 9-17 градусів тепла, а вночі 5-9 градусів тепла.

У північних регіонах стовпчики термометрів вдень будуть досягати 9-12 градусів тепла, а вночі в межах 3-7 градусів тепла. На півдні денна температура складе 11-16 градусів тепла, нічна 7-11 градусів тепла.

У Києві денна температура очікується + 10 + 12 градусів, а нічна 4-6 тепла.

Прогноз погоди на 13 жовтня

 

Погода на Покрову, 14 жовтня 2021

З 14 жовтня в Україну прийде легке потепління. Хороша і сонячна погода на свята забезпечена. На зміну циклону прийде антициклон. По всій території України погода буде без істотних опадів.

На заході України температура вдень коливатиметься від +8 до +12 градусів, вночі від +1 до +4. На сході синоптики вдень прогнозують 9-15 градусів тепла, а вночі 5-9 градусів тепла.

У північних регіонах стовпчики термометрів вдень будуть досягати 9-11 градусів тепла, а вночі в межах 3-7 градусів тепла. На півдні денна температура складе 13-16 градусів тепла, нічна 5-11 градусів тепла.

У Києві денна температура очікується + 10 – + 12 градусів, а нічна 4-6 тепла.

Прогноз погоди на 14 жовтня

Зима в Україні

Майбутня зима в Україні готує нам багато сюрпризів – від крижаних дощів і снігопадів уже в грудні і потепління після Нового року до сильних морозів в лютому. Про це раніше повідомив синоптик Леонід Горбань.

“Грудень бачу суворим і морозним, з крижаними дощами в першій декаді й невеликим снігом у другій. До кінця місяця очікується справжня зима: з морозами і снігопадами. Січень розпочнеться потеплінням, а мороз і сніг прийдуть на старий Новий рік і триватимуть до Водохреща, 19 січня, потім потеплішає. Лютий також виявиться лютим, особливо сильні морози – у другій половині місяця. Снігу також буде багато, ближче до кінця зими можливі снігові бурани”, – розповів Горбань.

 

Джерело: Укргідрометцентр

Back to top button