Цікаве

Домашня випічка

Домашня випічка

Содержание

Продукти для блюда

  • мука 150 гр.
  • сухі дріжджі 1 ч. л.
  • сіль 1/2 ч.л.
  • цукру 30 гр.
  • молоко 100 гр.
  • олія рослинна 10 гр.
  • олія вершкове 25 гр.

Як готувати?

Змішати тепле молоко, цукор, сіль, дріжджі та олію.

Все перемішати.

Додати борошно.

Замісити тісто.

Місити руками 10 хв, якщо комбайном, то 5 хв.

Залишити у теплому місці на 1 годину.

Тісто має збільшитися вдвічі.

Після вистоювання трохи обім’яти тісто.

Розкачати прямокутник.

Викласти на тісто розм’якшене вершкове масло|мастило|, розподілити рівномірно.

Скласти тісто в 3 шари.

Розрізати на 6 частин.

У кожному шматочку тіста робимо 2 розрізи вздовж і заплітаємо кіску.

Викладаємо у форму для маффінів, змащену олією.

Залишаємо у теплому місці на 1 годину.

Булочки збільшуються вдвічі.

Змастити молоком і випікати при 170 г 18-20 хвилин.

Відеоурок

Back to top button