Цікаве

Додати посилання у сторіз Instagram тепер може кожен: як це зробити

Популярна соцмережа Instagram запровадила можливість додавання гіперпосилань в історіях для всіх користувачів. Раніше це могли робити тільки ті облікові записи, у яких понад 10 тисяч підписників — популярні блогери, компанії та магазини. У блозі Instagram також розповіли, як додавати посилання у сторіз, передає 1News.

Представники сервісу заявили, що вони прислухалися до прохань користувачів, тому тепер посиланнями можуть ділитися абсолютно всі користувачі незалежно від кількості підписників. Тепер кожен охочий зможе поділитися зі своїми друзями та близькими рецептами, цікавими товарами в магазинах та іншими корисними сторінками у мережі.

Instagram

У блозі Instagram також опублікували детальну інструкцію, як додати посилання на Stories. Тепер функція доступна в розділі Наклейки. У ньому потрібно вибрати функцію Посилання, розташовану на панелі вгорі екрана.

Після публікації глядачі зможуть переглянути матеріал після натискання. Щоб все це виглядало гармонійно, Instagram дозволяє змінити колір наліпки.

Функція стане доступною для всіх користувачів найближчим часом.

У блозі соцмережі також повідомляється, що незабаром з’явиться докладна статистика переходів на сторонні сайти.

Джерело: Instagram Blog
Back to top button