Цікаве

Дочка путініста Машкова вперше зустрілася з сестрою з України: вона з роду Зеленських

Російська актриса, яка засудила повномасштабне вторгнення РФ в Україну, Марія Машкова зустрілася зі своєю сестрою Мілою Зеленською, яка народилася і живе в Україні.

Дівчата дізналися про існування одне одної зовсім недавно. Міла, дізнавшись про Марію, вирішила їй написати. І ось зараз вони вперше зустрілися в Кишиневі.

«До 40 років знайти молодшу смішну, розумну, добру і сміливу сестру — це дуже потужний досвід. Спасибі нашій прапрабабусі з Кишинева Мілі Зеленській. І спасибі кожному, хто зустрічається нам на шляху останній тиждень… Щоденне. Щосекундне. Диво», — підписала фото з сестрою Машкова.

Відомо, що Міла Зеленська родом з Харкова. На початку війни вона виїхала з сином до Австрії. Одного разу Міла переглядала відео на YouTube і помітила випуск з путіністом Володимиром Машковим, який говорив, що його бабусю звали Надія Зеленська. Тоді у Міли склався пазл і вона зрозуміла, що вони родичі.

Однак писати Володимиру вона не стала. Вона написала його дочці Марії, яка засуджує геноцид українського народу і навіть перестала спілкуватися з батьком через різні політичні погляди.

Нагадаємо, раніше Маша Машкова заявила, що боїться повертатися на батьківщину.

Back to top button