Цікаве

Добрий песик Хібукі – терапевтична іграшка для українських дітей

Благодійна організація United Help Ukraine (USA) анонсує дуже важливий для нас новий проєкт:

добрий песик Хібукі, терапевтична іграшка для українських дітей.
добрий песик Хібукі
добрий песик Хібук

Вже понад 2 000 000 українських дітей стали біженцями.
Два. Мільйони. Дітей.

Їхній шлях до відновлення буде довгим, і ми дуже хочемо їм допомогти.
Ми співпрацюємо з командою терапевтів з Ізраїлю, які розробили унікальний терапевтичний засіб і методологію: песика Хібукі.

«Хібукі» на івриті означає «розкриті обійми». Хібукі був розроблений понад 15 років тому командою досвідчених дитячих психологів, які прагнуть підтримати відновлення дітей, постраждалих від війни.

Дитину знайомить з Хібукі дорослий, що пройшов короткий тренінг. Граючись з песиком, дитина переносить свої важкі емоції на Хібукі i в такий спосіб запускає процес відновлення після травми. З його сумною мордочкою, довгими лапами, які дозволяють Хібукі «обіймати» дитину цілий день, та іншими спеціальними функціями, песик не залишить байдужою жодну дитину. Цей підхід вже безліч разів був перевірений на практиці.

Команда ізраїльських експертів уже познайомила з Хібукі тисячі волонтерів в Україні та притулках для біженців у Європі та Ізраїлі. Вчителі, лікарі, терапевти та інші волонтери в Україні та закордоном благають, щоб Хібукі потрапив i до діточок, про яких дбають вони.

Ми хочемо подарувати песика Хібукі кожній українській дитині разом із належним навчанням їхніх опікунів, щоб допомогти їм на їхньому шляху зцілення. Отже нам потрібна ваша допомога!

Будь ласка, долучайтеся до нас, будемо безмежно вдячні за посильний внесок на PayPal

https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=BLK952BQF2ZUS

Back to top button