Цікаве

Для зміцнення здоров’я медики радять щодня їсти капусту

Вживання капусти у вигляді бігосу або голубців надає організму безліч вітамінів і мікроелементів, передає 1NEWS з посиланням на cikavosti.com.

Лікарі рекомендують їсти різні види цього овоча щодня для зміцнення здоров’я.

У продажу існують десятки різновидів капусти, які в рівній мірі корисні. Певні овочі здатні допомогти у втраті маси, запобігання раннього старіння і навіть профілактиці онкологічних захворювань.

Медики повідомляють, що щоденне вживання хоча б 100 г білокачанної капусти може стати відмінним доповненням для дієти людей із зайвою вагою. При цьому для схуднення ідеально підходить цвітна капуста, чий сік є природним спалювачем жиру.

Савойська, червонокачанна, пекінська, романеско, кале і багато інші видів насичені великою кількістю вітамінів, мікроелементів і мінералів. Підвищений вміст білка, ензимів допомагає боротися з накопиченням холестеринових бляшок в артеріях, токсинів у печінці і рівня цукру в крові.

При цьому остання речовина відомо властивістю метаболізувати жир у вуглеводи, що ефективно запобігає розвитку ожиріння. Нарешті, антиоксидантний ефект овоча стимулює фільтрацію шкіри для досягнення її чистого виду.

Рекомендується включення капусти в раціон як в термообробленому, так і в сирому вигляді, причому перевагу слід віддавати останньому методу.

 

 

Back to top button