Цікаве

Дієтологи назвали основні правила для швидкого схуднення

Зарубіжні експерти з харчування представили увазі 10 правил більш швидкого схуднення. Одним з них є вживання продуктів з білка при кожному прийомі їжі, інформує 1NEWS з посиланням на ukrhealth.net.

Після тривалого карантину у багатьох людей назріло питання, які способи можуть допомогти якомога швидше позбутися зайвої ваги без шкоди для здоров’я. На цей рахунок дано кілька підказок для успішного вирішення завдання. Зокрема, експерти з харчування радять в щоденному режимі випивати склянку теплої води натщесерце, що допоможе значно поліпшити роботу шлунково-кишкового тракту після пробудження, плюс – виведення з організму токсичних речовин.

Наступне правило – ніколи не відмовлятися від сніданку, так як в іншому випадку відбувається підвищення апетиту в другій половині дня.

Медики також вважають важливим вживання продуктів з білка при кожному прийомі їжі. Головною перевагою такого підходу є швидке втамування голоду. Рухова активність має не менш важливе значення для схуднення, тому експерти радять приділяти увагу вправам не менше 150 хвилин в тиждень.

Що стосується заборон, то до них відносяться уникнення смаженої їжі повністю, відмова від вживання соусів. Кращим рішенням є вживання великої кількості овочів і зелені.

Ласунам експерти порадили замінити ласощі на темний шоколад в помірній кількості. У списку рекомендацій отримання сну не більше і не менше 8 годин, уникнення стресу, в чому допоможуть медитації і подібні практики, прогулянки на природі.

 

 

 

Back to top button