Цікаве

Disney випустить ще дві частини мультфільму Крижане серце

Disney випустить ще дві частини мультфільму Крижане серце

Фото: twitter.com/Lyrikris10
Кадр з фільму Крижане серце

Інформації про дати виходу наступних частин мультфільму поки що немає. Однак другий фільм вийшов через шість років після дебюту оригіналу.

Студія Disney паралельно працює над третьою та четвертою частинами мультфільму Крижане серце. Про це повідомляє Variety з посиланням на слова генерального директора Disney Боба Айгера.

“Третій фільм перебуває в розробці, і дуже можливо, що буде четвертий. Але я зараз не можу про це розповісти. Джен Лі, яка створила оригінальні фільми, працює з командою фактично не над однією, а над двома історіями”, – сказав він.

Композитори Крістен Андерсон-Лопес і Роберт Лопес теж повернуться до роботи, створивши музику до наступних двох фільмів, що підтвердили у соцмережах.

Втім, про дату виходу третьої та четвертої частин нічого не відомо. Але між датами виходу першої та другої частин минуло майже шість років.

Також варто зауважити, що Крижане серце та його продовження 2019 року Крижане серце ІІ стали величезними хітами для студії. Сиквел залишається найбільшим анімаційним релізом усіх часів, зібравши 1,45 мільярда доларів, хоча оригінал не поступався йому з 1,33 мільярда доларів.

Раніше повідомлялося, що Sony Pictures Entertainment випустила перший трейлер анімаційного фільму Гарфілд.

Universal випадково розкрив дату виходу п’ятої частини Шрека

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button