Цікаве

Disney працює над продовженням фільму Диявол носить Prada

Disney працює над продовженням фільму Диявол носить Prada

Фото: Скріншот
Кадр з фільму Диявол носить Prada

Хто з оригінального акторського складу зіграє в продовженні культової історії, наразі невідомо.

Студія Disney розробляє сиквел популярного фільму 2006 року Диявол носить Prada. Про це повідомляє Variety.

Нині кінокомпанія, зокрема, веде перемовини з сценаристкою оригінального фільму 2006 року Алін Брош МакКенна щодо її повернення до написання наступного розділу.

Поки що невідомо, хто з оригінального акторського складу повернеться до своїх ролей. За попередніми даними, сюжет буде зосереджено на редакторці модного журналу Міранді Прістлі, яка продовжує будувати кар’єру в умовах занепаду журнального видавництва. Вона змушена протистояти колишній помічниці Емілі Чарльтон, яка стала новим керівником групи компаній люкс-класу.

Нагадаємо, що фільм Диявол носить Prada знято за мотивами роману Лорен Вайсбергер 2003 року. Стрічка стала касовим хітом, зібравши 326,7 мільйона доларів по всьому світу і принесла Меріл Стріп Золотий глобус за найкращу жіночу роль у комедії, а також номінацію на премію Оскар. Дизайнерка Патриція Філд також була номінована на Оскар за дизайн костюмів до фільму.

Раніше повідомлялося, що анімаційна комедія Нікчемний Я 4 за перші п’ять днів кінопрокату повністю окупила своє виробництво.

Стала відома офіційна дата виходу фільму Ілюзія обману 3

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button