Десерти із шоколаду до Дня святого Валентина: просто та смачно
10 Лютого 2021 18:00
295
Одним з головних складових Дня святого Валентина був, є і буде шоколад. Його дарують коханим дівчатам або дівчатам-колегам, за допомогою шоколаду або какао можна спекти десерти. Отже, до 14 лютого є достатньо часу, щоби попрактикувати випічку десертів і пригощати ними вже безпосередньо на свято. Усі рецепти прості й неймовірно смачні.
Постарайтеся, приготуйте – і це стане ще одним шоколадним доповненням до незабутнього святкування Дня святого Валентина, рекомендує 1News.
Шоколадні тістечка
Інгредієнти
Яйця – 2 шт.
Цукор – 1,5 ск.
Молоко – 1 ск.
Сода – 1 ч. л
Розпушувач – 1 ч. л
Олія – 1/2 ск.
Какао – 3 ст. л
Борошно – 2,5 ск.
Для крему
Яйце – 1 шт.
Молоко – 1 ск.
Цукор – 150 г
Борошно – 1,5 ск.
Какао – 1 ст. л
Вершкове масло – 2 ст. л
Спосіб приготування
Перемішати віночком сухі інгредієнти. Збити яйця з цукром, додати молоко кімнатної температури та олію.
В отриману суміш просіяти сухі інгредієнти. Тісто залити в форму.
Випікати за температури 180 градусів 20-25 хвилин.
Для крему яйце, молоко, цукор перемішати, просіяти до них борошно і какао, перемішати.
Поставити суміш на середній вогонь, варити, постійно помішуючи.
На остиглий бісквіт, вилити крем, розрівняти. Зверху посипати тертим шоколадом і горішками.
На кілька годин відправити в холодильник
Шоколадний бісквіт із сирним кремом
Інгредієнти
Яйце, білок – по 1 шт.
Цукор – 1 ст. л
Розпушувач
Какао – 2 ч. л
Борошно – 50 г
Сир – 200 г
Молоко – 75 мл
Желатин – 7 г
Цукрова пудра – 30 г
⠀Спосіб приготування
Збити яйце з білком до піни, додати цукор і збити до розчинення цукру.
Додати розпушувач і какао, збити на маленькій швидкості, потім поступово додати борошно.
Вилити тісто у форму і поставити випікати в розігріту духовку на 180 градусів, на 15 хвилин. Готовність бісквіта перевірити зубочисткою. Дати повністю охолонути.
Сир збити блендером з цукровою пудрою до однорідної консистенції.
Молоко нагріти із желатином, до повного розчинення желатину.
Змішати сир і молоко. Поставити в холодильник на 15 хвилин.
Бісквіт порізати на 2 коржі. На нижній корж викласти весь крем і зверху закрити верхнім.
Обмотати форму харчовою плівкою і поставити в холодильник на 1 годину.
Шоколадні трюфелі манго-маракуйя
інгредієнти
Білий шоколад – 165 г
Вершки – 30 мл (33-35%)
Пюре маракйї, манго – по 15 г
Вершкове масло – 50 г
Пудра манго для обвалки або шоколад
Спосіб приготування
Нагріти вершки майже до кипіння. Довести до кипіння пюре.
У гарячі вершки всипати шоколад, м’яке масло, трохи розмішати і додати гаряче пюре.
Має бути однорідна, гладка маса.
Накрити плівкою, прибрати в холодильник на 3 години.
Коли маса затвердіє, скачати кульки і знову прибрати в холодильник на 10 хвилин.
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.