Цікаве

День святого Валентина 2021: цікаві ідеї для тих, хто без пари

День Святого Валентина – чудове свято, але радує воно, на жаль, не всіх. Американські вчені навіть встановили, що цього дня підвищується ризик самогубств серед тих, хто самотній, або нещодавно розлучився з коханою людиною. Але насправді немає нічого страшного в тому, що друга половинка поки ще не зустрілася вам. І тим більше це не привід сумувати. 1News пропонує кілька способів провести 14 лютого класно і продуктивно. І навіть весело. Отже, що робити?

Ідея 1. Не робити нічого

У прямому сенсі слова. Це черговий лютневий день, вихідний. Просто займайтеся поточними питаннями, не звертаючи уваги на велику кількість сердечок навколо і не надаючи йому якоїсь сакральності.

Якщо ви цього дня будете вдома – чудово, можете взагалі не виходити на вулицю і провести день в своє задоволення, як звичайний домашній вихідний – з серіалами, піцою, книгою – тим, що приносить задоволення і не порушує душевний спокій.

Ідея 2. Влаштувати самому собі свято і зізнатися в коханні … собі

Недарма психологи вчать: не можна полюбити когось по-справжньому, поки не полюбиш себе. Звичайно, це процес не одного дня, але чому б не почати цей процес з такого чудового свята? Адже в будь-якій ситуації завжди, що б не трапилося, навіть якщо поруч нікого не буде – у себе будете ви самі.

Дуже важливо знайти внутрішню опору в собі і навчитися давати самому собі підтримку. Про що ви мрієте? Чого хочете? А прямо зараз? Наприклад, таке просте бажання, як з’їсти шоколадку і купити нову сукню може на ділі дуже підняти настрій і самооцінку. Немає коханого, щоб подарував подарунок? Подаруйте собі щось самі! Шопінг, СПА, свято живота – все, що душі завгодно.

Ідея 3. Покликати в гості друзів

Між іншим, в Фінляндії 14 лютого відзначають не тільки День закоханих, а й День друзів. І дуже правильно! Адже ми їх любимо, чому б не використати цю дату як зайвий привід зібратися разом? Тим більше, якщо у вас є друзі, які на цей момент також вільні від партнерських стосунків.

Влаштуйте веселу вечірку або спокійний вечір інтелектуальних настільних ігор, проводьте час за душевними розмовами і келихом червоного сухого – що завгодно, головне, щоб вам було добре і затишно разом.

Ідея 4. Влаштувати день знайомств і зустрічей

А як щодо сходити на побачення? Раптом ви давно з кимось збиралися зустрітися, але все було не на часі. А тут – привід. А може, серед ваших друзів на Facebook є хтось, з ким віртуальне спілкування непогано було б перевести в реальне? Запропонуйте зустрітися.

Поговоріть з випадковим незнайомцем в Мережі, заведіть анкету на сайті знайомств – і вам просто ніколи буде сумувати. Повірте, одиноких людей не так мало, як здається. І може, саме сьогодні зірки складуться і вам пощастить зустріти свою долю.

Ідея 5. Приділіть час своїй родині

Поняття “сім’я” не обов’язково має означати “я + чоловік”. Близькі та рідні (батьки, бабусі і дідусі, родичі) – теж сім’я. І саме їм так часто не вистачає нашої уваги, коли ми дорослішаємо.

Побудьте трохи чарівником і влаштуйте мамі з татом якийсь приємний сюрприз, подаруйте валентинки племінникам або просто завітайте до них в гості зі смаколиками. Зробіть їх щасливішими, подаруйте їм трішки своєї любові і уваги.

Джерело: Сьогодні

Back to top button