Цікаве

День любові та гармонії: астропрогноз на 24 листопада

Вівторок, 24 листопада, стане днем любові та гармонії, оскільки активізується 6-ий аркан Закоханих, який відповідає за контакти, почуття й красу. Тож рекомендується цього дня вирішувати всі справи, що стосуються цих питань. Ви сьогодні можете раптом захотіти купити нові прикраси, одяг, щось для житла – і все це може бути не стільки корисним, скільки красивим, бо хочеться прикрасити цю дійсність, починаючи із себе.

Таким прогнозом ексклюзивно поділилася прогнозистка-тарологиня Ольга Соломка. Водночас вона зазначила, що цей день буде немов розділений на два, оскільки протягом нього триватиме два місячні дні, ще й Місяць змінює свій курс, що теж відображається і на нашій поведінці, і на бажаннях, розповідає 1News.

До обіду проживаємо 10-ий місячний день, коли дуже сильно на нас впливають традиції і краще займатись різними домашніми справами, або всім тим, що спрямовано на зміцнення традицій, родини, що повертає нам історичну память.

У цей же період, з ранку і до 12:44 Місяць перебуватиме в Рибах, що додає трохи сентиментальності та емоційності, тому зранку гарно вдаватимуться більш творчі заняття, коли потрібно, спираючись на власний досвід та почуття, щось придумувати і втілювати це в життя.

З 14:12 розпочинається 11-ий місячний день і це один із найенергетичніших, найвдаліших і найсильніших днів місячного циклу. З’являється небувалий ентузіазм, впевненість і готовність звернути гори й викопати море. Тому можна завершувати все, на чому ви зупинилися через брак сил, діяти рішуче, втілювати задуми.

Але краще це все розпочати пізніше, бо Місяць буде без курсу з 12:44 до 17:04, і бажано на цей період не призначати нічого важливого, зайвий раз ніяк себе не проявляти, а в ідеалі – взагалі нічого не робити, просто відпочивати.

А от коли з 17:07 Місяць переходить у знак Овна, то тепер уже можна проявляти активність та оригінальність, втім, пам’ятаючи про тактовність й уникаючи зайвої імпульсивності. Цей вогняний знак додає рішучості, але не дуже дружить із точністю. Тому краще вирішувати короткотермінові справи, які вимагають сміливості, а от щось аналізувати й розраховувати на далеке майбутнє не варто. Зате можна призначати побачення, освідчуватися в коханні, крутити романи, які, хоч і обіцяють бути яскравими, але не надто тривалими.

Джерело: Обозреватель

Back to top button