Цікаве

День літнього сонцестояння 2021: ворожіння на любов і долю

21 червня відбудеться літнє сонцестояння 2021 року. Цей день наповнений найсильнішою енергетикою природи і всіх її стихій, але насамперед – Сонця і вогню. Люди здавна намагалися дізнатися про своє майбутнє і долю завдяки ворожінню.

1News пропонує вам кілька популярних ворожінь за основними стихіями цього дня.

 

Як ворожити на судженого уві сні

 

Ворожіння на День літнього сонцестояння

 

Сни найкоротшої ночі швидкоплинні і віщі. Щоб дівчині приснився її суджений, потрібно перед сном подумати про нього і попросити, щоб він до неї прийшов уночі. Той, хто присниться цієї ночі, і є її суджений.

Ворожіння на папері на нареченого

 

Ворожіння на День літнього сонцестояння

На аркушах паперу дівчата писали чоловічі імена – навмання або можливих кандидатів на своє серце. Один папірець залишали порожнім. На ніч складали все під подушку і лягали спати.

А вранці діставали перший-ліпший аркуш – хто в ньому написаний, той і є суджений. Порожній аркуш означає вакансію любові ще на рік.

Ворожіння за вогнем на любов

 

Ворожіння на День літнього сонцестояння

 

Візьміть два сірники, запаліть їх і тримайте в руках один навпроти другого. Думайте про коханого. Якщо сірники не згаснуть самі, догорівши майже до кінця, – задуйте полум’я, щоб не обпектися.

Сірники розгорнулися один до одного – стосункам ніщо не загрожує. А ось якщо в різні боки – найімовірніше, міцного кохання між вами немає.

Ворожіння за вінком на судженого

 

Ворожіння в День літнього сонцестояння

 

Незаміжні дівчата, як і на Купала, традиційно проводять літнє ворожіння за водою і травами – плетуть вінки з польових рослин, а потім пускають їх по річці.

Вважається, якщо вінок пливе спокійно – бути весіллю. Якщо він за щось чіпляється або зупиняється, то це означає, що дівчина вийде заміж, але не скоро. Якщо ж вінок тоне – його власниця залишиться в дівках.

Ворожіння на багатті

 

Ворожіння в День літнього сонцестояння

Якщо двоє закоханих вже визначилися і склалися в пару, то за допомогою ворожіння можна дізнатися про силу цих стосунків у майбутньому.

Пари, взявшись за руки, стрибали через багаття. Якщо вони не розтискали руки під час стрибка, то на них чекав довгий і щасливий шлюб, а ось якщо руки роз’єднувались – вважалося, що закохані недовго будуть разом.

Джерело: Сьогодні

Back to top button