Цікаве

Чи існують родові прокляття та як їх зняти: відповідь експерта

Родові прокляття можуть негативно впливати на 7 поколінь, поки люди не спокутують провину своїх предків. Що таке прокляття і яке найсильніше, розповіла парапсихолог Лариса Могила, передає 1News.

Світлана впевнена, що це родове прокляття, адже брата теж спіткала така доля – йому 38 років і він теж нещодавно розлучився.

Випадок Світлани дійсно схожий на родове прокляття, кажуть медіуми. Це негатив, який передається з покоління в покоління. Зазвичай він відбувається до 7 покоління.

Звідки береться родове прокляття?

Прокляття – це не порча або ритуал, який проводиться цілеспрямовано. Це викид негативної емоції або відчаю під час біди.

Але є випадки, коли в родовому проклятті винен хтось один з предків: якщо був в родині чоловік або жінка, які вчинили якесь нещастя по відношенню до іншої людини і це було несправедливо. Звичайно, цю людину за це покарають, каже парапсихолог. І якщо людина сама цей негатив не відкупить за своє життя, то він почне передаватися в наступні покоління.

Чи є протидія сімейному прокляттю?

Парапсихологи кажуть, що така протидія є. Своїми вчинками ви повинні будете закрити гріхи своїх родичів. Наприклад, якщо там були замішані гроші – ви повинні будете своїми грошима або добрими вчинками спокутувати цю провину.

 

Що таке родове прокляття і як його позбутися

Але іноді родове прокляття дуже сильне і тоді доводиться навіть змінювати свої особисті дані.

Іноді, щоб позбутися повністю їх впливу, потрібно навіть змінити прізвище, по батькові, а може і місце проживання, якщо ви досі живете в маєтку, де жили ваші давні предки.

Яке прокляття найсильніше?

Одне з найсильніших проклять – від батьків до дитини. Дуже часто це відбувається несвідомо, наприклад, під час якоїсь сварки мати або батько скаже дитині, щоб у неї там того або іншого не було. І навіть якщо через час батьки покаялися і забули про це, то це нічого не змінює.

Те, що говорить людина своєму кровному родичу – такі прокльони найважчі.

Дуже часто родове прокляття починається з розлучення, кажуть парапсихологи.

Якщо в даний час у вас вже є спільні діти і ви проклинаєте свого чоловіка або дружину, таким чином ви проклинаєте і свою дитину. Тому що дитина бере два покоління від батька і від матері.

Джерело: Сьогодні

Back to top button