Цікаве

Чому iPhone 13 – не просто новий смартфон, а робота над помилками Apple*

Інсайдери повідомляють, що при розробці 13-й лінійки, Apple неодмінно врахує недоліки, допущені ним в апаратах минулого покоління. Зокрема повідомляється про те, що бренд обов’язково постарається збільшити автономність. Таким чином, це буде не просто новим телефоном, а й своєрідною роботою над помилками. Купити iPhone 13 black 128Gb в Естор за вигідною ціною ви зможете відразу після початку реалізації цієї новинки.

Геть чубчик

Шанувальники давно просили Еппл прибрати дратуючу їх моноброву або чубчик – виріз у верхній частині екрану. На їхню думку, він занадто впадає в очі, і псував вид. Щоб прибрати цей дефект, доводиться переставляти співвідношення сторін на звичайні 16: 9 з 19,5: 9. Однак при грі та перегляді відеороликів при наявному співвідношенні сторін сенсм безрамкового дисплея взагалі втрачається.

На жаль, в iPhone 13 чубчик залишиться, але буде значно зменшений. Судячи з  кресленнь, що просочилися в інтернет, ширину вирізу зменшать до 26,8 мм з колишніх 34,83 ​​мм. При цьому динамік стане ближче до верхньої частини, а Face ID перероблять.

Більше автономності

«Слабким» місцем смартфонів «Яблука» є відносно невелика автономність. Ємність батареї 12-го в 2815 мАг дозволяє флагману 2020 року працювати майже добу в змішаному режимі. Але такого результату явно мало, особливо на тлі телефонів, на базі Андроїд.

В тринадцятих моделях буде приділено значну увагу економній витраті заряду батареї для максимального продовження часу роботи гаджета без підзарядки. Для цього їх обладнають акумуляторами збільшеної місткості. Крім того, економія енергії буде забезпечуватися енергоефективним процесором А15 і ОС iOS 15.

Більше кольорів

Користувачі незадоволені мізерною, на їхню думку, кольоровою гамою. Багато будуть раді, якщо палітру кольорів поповнять, наприклад, рожевим, фіолетовим, помаранчевим кольорами. І якщо вірити чуткам, то саме в цих колірних рішеннях і будуть представлені 13-ті Айфони https://estore.ua/smartfony/iphone-13/ .

Удосконалена операційна система

В iPhone 12, де використовувалася iOS 14, зміна розміру шрифту можливо виключно в усій системі. В iOS 15 це можна буде робити для кожного окремо взятого додатка.

Великим недоліком було видалення з ОС опції вибору часового поясу. В iOS 15 повернуть цю функцію і навіть зроблять її використання більш зручним.

Раніше в додатку iCloud було доступно лише 5 Gb безкоштовного сховища. Для отримання додаткової пам’яті доводилося платити. У використовуваної в iPhone 13 ОС вам не доведеться цього робити, оскільки ви отримаєте тимчасове хмарне сховище для резервного копіювання ОС.

Оновлений дисплей

Використовуваний в дванадцятих апаратах OLED-екран забезпечує хорошу передачу зображення, проте його частоти зміни кадрів не цілком достатньо. Користувачі хотіли б побачити пікову частоту в 120 Гц, хоча б у флагманів. Багато вимагають усунути зелений відтінок. Причому ця проблема торкнулася всього модельного ряду 2020 року.

У 2021 році Apple піде назустріч користувачам і представить Айфони з піковою частотою оновлення картинки в 120 Гц. Але це буде тільки в старших пристроях – у молодших цей показник так і залишиться на позначці в 60 Гц. Флагмани отримають функцію Always on Display, що дозволяє, не розблоковуючи девайс, дізнаватися час, дату і пропущені повідомлення на екрані. Це стане можливим завдяки використанню нової інноваційної технології LTPO, яка значно поліпшить рівень яскравості, чіткість і якість передачі зображення. Вона дозволить усунути зелений відтінок екрану. У молодших пристроях виробник вирішив цю проблему шляхом переробки OLED-матриці.

В якості висновку

Якщо чутки підтвердяться, і Еппл дійсно виправить недоліки, то його наступний апарат стане саме тим айфоном, якого так довго чекають шанувальники бренду. Благо чекати виходу залишилося не довго. Ця подія має відбутися 14 вересня, а старт продажів буде дано через 10 днів після цього. Оформлення замовлення стане можливим з 17 вересня. На території України 13-ті з’являться в жовтні – на початку або в середині місяця. Що стосується цін, то вони залишаться на тому ж рівні, що і на апарати минулого року, оскільки ніяких революційних інновацій впроваджуватися не буде.

*на правах реклами

Back to top button