Цікаве

Чохли на телефон – як правильно вибрати*

Дуже мало існує моделей телефонів, які не вимагають додаткового захисту. Спеціальний чохол не тільки допоможе захистити смартфон від зовнішнього впливу, але й продовжить термін експлуатації. На сьогодні дуже багато існує варіантів обгортки для улюбленого телефону, а вибрати потрібно оптимальний, тож важливо знати на що робити акцент і які якості потрібні в першу чергу. Придбати чохол для телефону можливо тут, на сайті інтернет-магазину.

Популярні види

Серед найпопулярніших типів чохлів, користуються найбільшим попитом наступні:

  • Бампер – так називається спеціальна рамка із синтетичних матеріалів, що захищає корпус смартфону. Такий вид чохла дозволяє телефону бути максимально доступним, при цьому особливо вразливі місця захищені. Незалежно від того під яким кутом впаде телефон, чохол даної модифікації пом’якшить вплив удару як на корпус, так і екран.
  • Накладка – надівається на задню частину корпусу смартфону. захищає його задню частину, але екран залишається вразливим. Однак позитивна сторона накладок в тому, що вони мають доступну ціну і різноплановий дизайн. Існує можливість часто змінювати такий аксесуар.
  • Книжка – досить цікавий і надійний чохол. Він захищає телефон з усіх боків. Легко одягається, практичний. Деякі моделі мають додаткові відділи для банківських карток чи візиток, тримач для стилусів, ключів, інших потрібних дрібничок.
  • Фліп – схожий    на попередній варіант, але відкривається іншим чином. Передня частина відкидається вниз. Багато користувачів вважають таку модифікацію більш зручною, особливо під час прийому дзвінка.
  • Кишеня – виготовляється у вигляді торбинки. Щоб скористатись телефоном, необхідно його витягнути. Якщо в цей момент пристрій випаде з рук, то захисту не матиме. Та є й позитивна сторона – такий чохол має мінімальну вагу.

Звичайно, що вибір досить великий, відповідно ціни теж різні. В цьому випадку більше грає роль практичність та функціональність.

На що варто звернути увагу?

Вибираючи чохол потрібно врахувати такі нюанси:

  • Матеріал виготовлення. Для смартфонів чохли виробляють з пластику, силікону, поліуретану, шкіри. Кожен матеріал має свої переваги і недоліки. Наприклад шкіра дорога, але практична і має довгий термін експлуатації. Силікон дешевий і практичний, але не довговічний. Альтернативні матеріали, наприклад гума або дерево не так часто зустрічаються, та можливо і їх використовувати, але теж присутні певні нюанси.
  • Дизайн. Зовнішній вигляд теж має велике значення, особливо для молодих користувачів. Тут безкрайній простір для фантазії і вибір залежить від смаку власника телефону.
  • Рівень захисту. Для деяких користувачів важливою характеристикою є те, наскільки надійно захищений телефон. Тому потрібно зважати на це.
  • Модель телефону. Має значення при виборі чохла конкретна модель телефону, бо навіть пристрої однієї лінійки можуть між собою відрізнятись розмірами.

Чохол можна назвати важливим елементом і вважати додатковим захистом, особливо від бруду. Від удару не так просто захиститись, та в будь-якому випадку, чохол пом’якшить падіння, допоможе продовжити термін використання телефону, тож його варто придбати.

*на правах реклами

Back to top button