Цікаве

Бюджетний кросовер Skoda показали до прем’єри

Бюджетний кросовер Skoda показали до прем єри

Фото: Skoda
Skoda

Він завдовжки близько чотирьох метрів і вирізняється цікавим дизайном. Модель отримає 1,0-літровий бензиновий турбомотор.

Бюджетний кросовер Skoda надійде в продаж на початку 2025 року. Він стане найдоступнішою позашляховою моделлю чеської марки. На сайті Skoda опубліковано перший тизер авто.

На фото показали передню частину авто. Кросовер має широку решітку радіатора, великі повітрезабірники в бампері й тоненькі світлодіодні фари.

Модель поки не має імені – його планують обрати шляхом інтернет-голосування. Наразі запропоновані п’ять варіантів: Kwiq, Kymaq, Kylaq, Kariq і Kyroq.

Авто виготовлятимуть у Індії, проте очікуються його постачання і в інші країни. Автомобіль збудують на платформі MQB A0-IN.

Очікується, що авто отримає 1,0-літровий турбомотор. На інших моделях Skoda він розвиває від 95 до 116 к. с. На вибір запропонують 6-ступінчасті механічну й автоматичну КПП, а привід у авто буде переднім.

Нагадаємо, ринок електромобілів в Україні за рік зріс майже втричі. Український автопарк у грудні 2023 року поповнили понад 4,6 тис. авто на акумуляторних джерелах живлення, що майже утричі більше, ніж роком раніше. З цієї кількості понад 4,5 тис. легкових та 78 комерційних електрокарів.

Стало відомо, скільки грошей витратили українці на нові авто у 2023 році

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button