Цікаве
Буряковий салат
Содержание
Продукти для блюда
- буряк варений — 400 гр.
- яблуко кислих сортів – 1 (велике)
- розпарений родзинки — 100 гр.
- волоські горіхи — 5-6 шт.
- майонез — 100 гр.
- зелень петрушки — 1 пуч.
Як готувати?
Натираю буряки на великій тертці, додаю дрібно нарізане яблуко (краще використовувати яблуко кислих сортів), родзинки, подрібнені і злегка обсмажені волоські горіхи.
Посипаю подрібненою петрушкою і додаю майонез (можна замінити сметаною).
Перемішую і можна викласти в кулінарне кільце, а можна подавати, виклавши гіркою.
Прикрасити на власний смак.
Відеоурок