Цікаве

Буковель відкриває гірськолижний сезон: які умови в’їзду

Гірськолижний курорт “Буковель” оголосив про початок двадцять першого зимового сезону і опублікував перелік документів, які потрібно взяти з собою туристам. Відвідувачі зможуть насолодитися красою Карпат тільки з сертифікатом про вакцинацію, негативним ПЛР-тестом чи довідкою про одужання від коронавірусу.

Представники ТК “Буковель” на офіційному сайті запросили гостей на відпочинок уже наступної п’ятницю, 10 грудня. Проте наголосили, що відкриття можуть перенести через несприятливі погодні умови, повідомляє 1News.

“З приємністю повідомляємо, що в п’ятницю, 10 грудня, ТК “Буковель” відкриватиме ХХІ гірськолижний сезон. Увага! У зв’язку з можливістю зміни погодних умов графік відкриття може коригуватись!” – йдеться в повідомленні.

За хорошого сценарію курорт відкриє для своїх відвідувачів такі місця:

10 грудня (п’ятниця) – 1С; 2С; переїзд B; 3А; 5А; 5В; переїзд D; 12B; 7A; 9A; центральний дитячий майданчик; дитячий майданчик Skiland House;

11 грудня (субота) – 11F; 14А; 22С; переїзди E; M.

Буковель запрошує туристів

Також увагу туристів звернули на розпорядження державних органів. Згідно з постановою Кабінету міністрів та МОЗ, на території “Буковелю” можуть перебувати тільки ті громадяни, які мають в розпорядженні один з документів:

“зелений” сертифікат про вакцинацію від COVID-19;

негативний ПЛР тест, зроблений протягом 72 годин до моменту приїзду;

довідку про одужання від COVID-19.

Для відпочинку в Буковелі потрібно мати необхідні документи
Джерело: ТК “Буковель” на офіційному сайті
Back to top button