Цікаве

“Бріджертони” – Netflix показав офіційний тизер другого сезону – 1News


Instagram Netflix

Прем’єра відбудеться 25 березня 2022 року

Netflix показав довгоочікуваний тизер другого сезону “Бріджертонів”. Відповідний ролик опублікували на  Youtube-каналі сервісу.

Цей сезон буде створений за мотивами роману Джулії Квінн “Віконт, який мене кохав”, у центрі якого — Ентоні Бріджертон у пошуках дружини в сезоні 1814 року. Як і його сестра Дафна, його шлях до вівтаря буде заплутаний. Він захопиться новою героїнею Кетрін Шармою (її грає зірка серіалу “Статеве виховання” Симона Ешлі). Кетрін приїде до Великої Британії з Індії разом із сестрою Едвін, і спершу Ентоні освідчиться її сестрі, але в підсумку саме норовлива Кетрін приверне його увагу.

У новому сезоні повертаються всі улюблені персонажі. У тизері з’являється Ентоні Бріджертон (Джонатан Бейлі), чарівні сестри Шарми, Кейт (Сімона Ешлі) і Едвіна (Чарітра Чандран), які нещодавно приїхали до Лондона. Едвіна зачарована, Ентоні без сорочки, а Кейт обмахується віялом після зустрічі з Ентоні. Також у тизері можна побачити герцогиню Дафну Гастінгс у виконанні Фібі Дайневор. Другий сезон “Бріджертонів” вийде 25 березня.

1News за темою: У мережі з’явився перший трейлер серіалу “Володаря перснів: Персні влади”

Нагадаємо, раніше стрімінгова платформа Netflix опублікувала трейлер другого сезону серіалу “Космічні сили”. За сюжетом, команду космічних військ спіткають міжособистісні проблеми. Тому герої доводитимуть свою цінність керівництву. Відомо, що новий сезон вийде на екрани 18 лютого.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button