Цікаве

Більше не варю картоплю на салати: побачила секрет, який використовують у ресторані, щоб було смачніше

Після цього рецепту по-іншому і не хочу робити, а вже варити тим більше. Навіть гості стали помічати, що мої салати стали набагато смачнішими! Щоб картопля в салатах була набагато смачнішою і не розвалювалася, відкрию вам один секрет – просто її не потрібно варити!

Приготування:

Беру картоплю, промиваю її та очищаю від шкірки. Очищену картоплю нарізаю на невеликі часточки, приблизно кожну картоплю потрібно розрізати на чотири частини, а якщо велика, то на шість.

Потім беру форму для запікання. Картоплю викладаю у форму і рясно змащую олією, прямо поливаю зверху і розподіляю руками по картоплі. Далі ставлю форму з картоплею в духовку і запікаю 25 хвилин при температурі 180 градусів, для цього використовую режим гриль (в цьому і секрет смачної картоплі в салатах), так картопля пропікається ще швидше і набуває особливого смаку! Але якщо у вашій духовці такого режиму немає, то використовуйте звичайний верх-низ.

Коли картопля пропечеться і буде готова, дістаю її з духовки. Одразу різати не можна, потрібно почекати, коли картопля охолоне!

А потім можна різати як вашій душі завгодно залежно від того, який салат будете робити – можна порізати дрібним або великим кубиком, можна нарізати невеликими шматочками, і найголовніше – така запечена картопля не буде як каша і не буде розвалюватися!

No Newer Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four + 6 =

Back to top button