Цікаве

Багато українських співаків відмовились виступити на концерті з нагоди Дня незалежності

Вони не прийняли запрошення через те, що були "заангажовані" на заходах в інших містах

Режисер концерту до 30-ї річниці незалежності України Катерина Царик заявила, що не всі артисти, яким пропонували, зможуть взяти участь у заході, на додачу до рок-гурту Green Grey.

Однак, причині цього – різні, – інформує 1NEWS

Організатор концерту повідомила, що, на жаль, не всі артисти, які були запрошені, зможуть взяти участь у благодійному заході.

За її словами, деяка частина з них вже прийняла запрошення в інших містах, на майданчиках святкування Дня Незалежності, а дехто просто відмовився. Царик розповіла, що їй особисто дуже хотілося б побачити на концерті гурт “Бумбокс”, який “коректно відмовився від участі”. Український артист Тарас Чубай, з її слів, також відхилив запрошення, про що організатор концерту дуже шкодує.

З її слів, багато українських артистів не прийняли запрошення через те, що були “заангажовані” на заходах в інших містах. Серед таких артистів: гурти “Друга ріка”, Onuka, “Антитіла”.

Також Катерина Царик повідомила, що організатори довго вели переговори з рок-гуртом Green Grey, проте у певний момент їх запрошення довелося відхилити.

“Ми дуже хотіли, щоб Green Grey виступив, ми вели перемовини і ми створювали для них номер. Але, на жаль, після виходу в соцмережі відеозвернення одного з учасників, а саме Муріка, щодо мовного закону,.. нас це все поставило в такий деякий шок. Нам здалося це дуже некоректним до цього свята, тому нам прийшлося розлучитися на це свято”, – розповіла Царик.

Проте вона наголосила, що ця ситуація жодним чином не применшує ні вкладу рок-гурту в розвиток української музики, ні їх знаковість.

Джерело: УНН

Back to top button