Цікаве

АВВА повертається через 40 років: легендарний гурт презентував нові пісні, випустить новий альбом та анонсував революційний концерт

Вихід альбому під назвою Voyage запланований на 5 листопада, а навесні 2022 року культова група має виступити із шоу в Лондоні

Культовий шведський поп-гурт ABBA випускає новий альбом – вперше за майже чотири десятиліття.

Дві композиції з нього – I Still Have Faith in You і Do not Shut Me Down – можна прослухати на YouTube вже зараз, – інформує 1NEWS.

“Спочатку ми зробили одну пісню, потім ще кілька. А потім ми сказали: чому б нам не зробити цілий альбом?” – розповів 76-річний учасник групи Бьорн Ульвеус.

Квартет також анонсував шоу, яке, як передбачається, буде йти на спеціально побудованому для цього концертному стадіоні в Олімпійському парку королеви Єлизавети в Лондоні.

Як очікується, фанати зможуть побачити концерт вже наступної весни. Однак Агнета, Бьорн, Бенні і Анні-Фрід самі все ж не вийдуть на сцену – замість них виступлять їхні голограми, так звані АВВАтари.

“Ми хочемо зробити це до того, як помремо”, – сказав 74-річний Бенні Андерсон, який грає на клавішних, є виконавцем і одним з авторів пісень групи.

Протягом п’яти тижнів артисти виконували кожну пісню перед 160 камерами, які записували всі їхні рухи. На основі цього були створені віртуальні образи квартету.

“Єдина велика проблема полягала в тому, що нам довелося зголити свої бороди”, – розповів Бьорн.


Свій останній альбом – The Visitors – ABBA випустила в 1981 році, після цього група розпалася. У 1982 році вийшла платівка-компіляція The Singles: The First Ten Years, що включала дві нові пісні. Ще три невидані композиції були оприлюднені в середині 90-х років.

Джерело: Німецька хвиля

Back to top button