Цікаве

Авто, житло, їжа: корисні додатки для подорожей

Сьогодні обов’язки невеликого туристичного агентства може взяти на себе ваш смартфон. І ні, це не жарт. GPS, калькулятор валют, онлайн- та офлайн-карти, путівники по місту, словники, пошук нічлігу й ресторанів – усе це і навіть більше вже є в мобільних додатках. Грамотний набір цих помічників допоможе спланувати відпустку “від А до Я” та зекономити час і гроші.

1News розповідає про добірку застосунків, які допоможуть вам насолоджуватися відпочинком і витрачати мінімум зусиль на організацію мандрівки.

1. Сервіси для пошуку авіаквитків

Суть цих застосунків проста – ви шукаєте потрібний квиток та бронюєте його. Відмінність полягає лише в тому, на яких умовах обрані сервіси домовилися з авіаперевізниками. Завантажуйте ці мобільні додатки та шукайте в них найкращі пропозиції.

2. Blablacar – мобільний додаток для поїздок

Це платформа, завдяки якій можна знайти автомобільних попутників чи подорожувати на автобусі (міжнародному або міжміському). Для цього потрібно обрати дату поїздки, місце відправлення й прибуття. Готово!

Завдяки застосунку Blablacar водії й пасажири можуть разом подорожувати та ділити навпіл витрати на поїздку. Тут можна забронювати місце не лише в авто, а й на автобусі, та доїхати з комфортом до найвіддаленіших куточків країни. Платформа діє у 22 країнах світу.

Завантажити: iOS, Android.

Під час подорожі можна скористатися послугою "оренда авто".


3. Rentalcars – сервіс для оренди автівок

На Rentalcars туристи орендують авто у понад 49 000 локаціях в усьому світі. Це чудова можливість для тих, хто полюбляє комфортні мандрівки за власним маршрутом. Скористайтеся простим пошуком по карті в застосунку: знайдіть найближче місце оренди авто та створіть замовлення.

Завантажити: iOS, Android.

7. PackPoint – список речей

Усе, що вам потрібно для користування цим додатком, – вказати місто для подорожі, дату та плани на відпочинок (пляж, купання, біг тощо). Проаналізувавши ці дані, додаток згенерує список речей, які вам знадобляться під час відпустки. Зайве можна видалити, а речі, яких немає у списку, додати. Під час пакування валізи відзначайте у додатку предмети, які вже взяли із собою. Так ви точно нічого не забудете.

Завантажити: iOS, Android.

З цими мобільними додатками ви переконаєтеся, що продумати якісну програму для відпочинку за кордоном не так і складно та цілком реально.

Джерело: Обозреватель

Back to top button