Цікаве

AUDI A6: типовий представник бізнес-класу автомобілів*

У людей, які захоплені своїм бізнесом, зовсім інший темп життя, ніж у звичайної людини. Бізнесмени проводять дуже багато часу на переговорах, важливих зустрічах та у відрядженнях. І незмінним супутником для них у цих справах є автомобіль. Він повинен бути не лише зручним і багатофункціональним, а й вишуканим з точки зору зовнішнього вигляду. Якщо ви хочете, щоб ваше авто відповідало цим критеріям, вам треба купити Ауді А6, а ми розповімо вам про особливості автомобілів бізнес-сегменту.

Загальні технічні характеристики

Автомобілі бізнес-класу належать до категорії E, згідно з міжнародною класифікацією транспортних засобів. У таких автомобілів є декілька спільних технічних характеристик, серед яких можна виділити наступні:

  • Тип кузова. Зазвичай в автомобілів бізнес-сегменту тип кузову — «седан». Такий тип кузову ідеально підходить для автомобілів бізнес-класу і відповідає усім його потребам. Також у деякі моделі бізнес-автомобілів обладнані кузовом типу «універсал» або «хетчбек».
  • Габарити. Автомобілям бізнес-класу властиві відносно компактні габарити. Зазвичай це приблизно 4,6х5х1,7 метра.
  • Двигун. Залежно від моделі автомобіля, двигуни в ньому різні — тут для автомобілів E-класу немає чітких вимог. Наприклад, в автомобілів AUDI A6 встановлені двигуни від 2 до 4,2 літра.
  • Салон. До салону у виробників автомобілів бізнес-класу особливі вимоги. Він повинен виглядати бездоганно. А, крім зовнішнього вигляду, в ньому повинні бути всі зручності, які допоможуть водію та пасажирам не засумувати під час довгої поїздки.

Завдяки всім цим характеристикам автомобілі бізнес-класу дуже затребувані серед автолюбителів.

Кому потрібні такі автомобілі?

Як можна зрозуміти з самої назви, автомобілі бізнес-класу найбільш доречними будуть для людей, пов’язаних з бізнесом. Такі автомобілі дуже комфортні для довгих поїздок та відряджень, а їх презентабельний екстер’єр здатен справити враження на будь-кого. Якщо ви належите до цієї категорії людей, то обов’язково подивіться варіанти авто на сервісі OLX.

*на правах реклами

Back to top button