Цікаве

ASUS ProArt P16 ‒ найкращий ноутбук для професіональних дизайнерівРеклама

ASUS ProArt P16 ‒ найкращий ноутбук для професіональних дизайнерів

Фото: надане рекламодавцем

У світі, де технології й творчість йдуть пліч-о-пліч, виходить на сцену новий лідер ‒ ASUS ProArt P16.

Цей 16-дюймовий ноутбук із процесором AMD Ryzen AI 9 HX 370 вже доступний в Україні. Що ж робить його унікальним? Давайте розберемося.

 

Творчість стає простішою: інновації на кожному етапі

Уявіть, що ваші творчі задуми втілюються з неймовірною легкістю. Завдяки інструментам на основі ШІ, таким як StoryCube і MuseTree, окремій клавіші Copilot, контролеру DialPad, програмному центру ProArt Creator Hub кожен крок вашого творчого процесу стає більш простим та ефективним. StoryCube упорядкує ваші цифрові активи, а MuseTree миттєво перетворить ескізи на готові зображення.

ProArt Creator Hub ‒ це ваш індивідуальний портал для налаштування пристрою і оптимізації робочого процесу, а DialPad забезпечить зручну взаємодію з професійними програмами, дозволяючи легко змінювати розмір пензля чи скасовувати дії. І все це ‒ лише в один дотик.

 

Творчість на швидкості: потужність під вашою рукою

Процесор AMD Ryzen AI 9 HX 370 з ШІ-продуктивністю 50 TOPS у поєднанні з відеокартою GeForce RTX 4070, що має 321 TOPS ШІ-продуктивності, забезпечує блискавичну швидкодію для роботи над найскладнішими проєктами. Сенсорний OLED-дисплей ASUS Lumina з роздільною здатністю 4K вирізняється винятковою точністю кольорів, що робить його ідеальним вибором для виконання різноманітних завдань з відео та графікою.

Завдяки покращеній системі охолодження, оперативній пам’яті LPDDR5X до 64 ГБ і накопичувачу PCIe 4.0 на 4 ТБ, ProArt P16 легко справляється з найскладнішими завданнями. Технологія охолодження ProArt P16 Ambient Cooling забезпечує надвисоку продуктивність із мінімальним шумом, а трьохвентиляторна система ефективно розсіює тепло.

 

Творіть без обмежень: свобода руху

 

ProArt P16 дарує вам можливість творити будь-де й будь-коли. Завдяки тонкому корпусу, що має товщину лише 14,9 мм, і вазі всього 1,85 кг, цей ноутбук можна легко взяти з собою куди завгодно ‒ від студії до парку або кафе. Дизайн ноутбука натхненний естетикою і точністю професійних камер класу hi-end і доповнений унікальними вертикальними смужками на шарнірах.

 

Ціна та доступність

ASUS ProArt P16 із процесором AMD Ryzen AI 9 HX 370, 64 ГБ оперативної пам’яті та 2 ТБ SSD вже доступний в Україні за ціною 158 999 грн. Придбати цей ноутбук можна в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна, а також в онлайн-магазинах партнерів компанії.

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 − 13 =

Back to top button