Цікаве

Асортимент паучів VELO — Medium, Strong і Ultra

619f4f4dcdd55.png

На правах реклами.

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.

Нікотинові паучі є інноваційним продуктом. Це продукт з вмістом нікотину у новому форматі, який можна вживати в будь-якому місці та в будь-який час. У складі пауча немає тютюну, тому під час використання VELO не виникає характерного неприємного тютюнового запаху. Однак асортимент продукції досить широкий, тому не завжди зрозуміло, чим одні паучі відрізняються від інших. Щоб спростити вибір для споживача, виробник розділив VELO на кілька лінійок. У кожній із них представлені паучі з певними смаками та рівнем міцності.

Нікотинові паучі VELO: міцність — Medium

Якщо ви тільки збираєтеся спробувати нікотиновмісні паучі, вам підійдуть паучі VELO MINI — найменший та компактний формат в асортименті бренду. Усі представлені лінійки цього формату мають низький рівень міцності (2 крапки) — Medium. Він позначений на кришці банки у вигляді двох крапок.

У VELO MINI є два смаки:

  • Tropic Breeze — смак стиглих тропічних фруктів.
  • Berry Frost — унікальне поєднання смаків лісових ягід із прохолодою ментолу й перцевої м’яти.

Вирішивши купити VELO, зверніть увагу, що під час використання паучів ви можете відчути поколювання. Це відчуття означає, що нікотин почав вивільнятися. Згодом поколювання стане менш вираженим і може повністю зникнути.

VELO Strong: паучі для досвідчених повнолітніх користувачів

Якщо ви вирішили спробувати нові смаки або відчуваєте, що мінімального рівня міцності недостатньо, ви можете спробувати паучі у форматі VELO Slim. Ви знайдете варіанти з наступними смаками: Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze і Freeze.

Зверніть увагу, що в лінійці є паучі різної міцності:

  • Strong — лінійка паучів з трьома крапками міцності. Підходять досвідченим користувачам.
  • X-Strong — паучі з чотирма крапками, які є міцнішими, ніж Strong-варіанти.

Якщо ви купили нікотинові паучі, але вони виявилися надто міцними, у вас є можливість обрати паучі із двома або трьома крапками міцності — залежно від ваших індивідуальних уподобань.

Найміцніші паучі — VELO Regular

У цьому форматі ви знайдете нікотинові паучі з п’ятьма крапками міцності — Ultra. Їх варто використовувати тільки тим, хто вже спробував інші варіанти та вирішив віддати перевагу найбільш міцному продукту в актуальному асортименті. Лінійка VELO Ultra представлена паучами Urban Vibe — зі яскравим смаком журавлини та X-Freeze Ultra – зі смаком ультранасиченого ментолу.

Як використовувати нікотиновмісні паучі VELO

Усі нікотинові паучі мають у складі такі компоненти:

  • мікрокристали целюлози;
  • воду;
  • нікотин;
  • ароматизатори та підсолоджувачі.

Щоб скористатися VELO, візьміть один пауч та розмістіть його між верхніми яснами та губою. Після використання продукт треба утилізувати або покласти в спеціальне відділення, яке розташовується всередині кришки.

Пам’ятайте також, що відкриту банку не рекомендується зберігати довше одного тижня. Через це паучі підсихають, що може негативно вплинути на ваш досвід використання VELO.

Back to top button