Цікаве

Apple – співробітники компанії використовують Android для створення таємних профспілок – 1News


Фото з відкритих джерел

В Apple Store працюють близько 65 тисяч осіб

Співробітники магазинів Apple Store в Сполучених Штатах Америки таємно від начальства об’єднуються в профспілки, використовуючи телефони на базі Android, щоб уникнути стеження і приховати свої плани. Про це повідомляє The Washington Post.

Компанія Apple налічує понад 500 офіційних магазинів, а також понад 270 на території США. В Apple Store працюють близько 65 тисяч осіб.

Як зазначає Комісія з цінних паперів і бірж, продажі через магазини й сайт у 2021 році склали 36% від загального доходу Apple. Втім, як стверджують співробітники, попри великі цифри доходу – це ніяк не відбилося на їх зарплаті (від 17 до 30 доларів за годину). Після того як компанія пішла на поступки – працівники заявили, що надбавка все так само не відповідає загальному прибутку компанії, зростанню інфляції й цінам на житло.

Співробітники двох магазинів Apple почали формувати заявку до Національної ради з трудових відносин. Більш того, працівники ще шести торгових точок вже почали об’єднуватися в профспілки.

Як повідомив виданню один зі співробітників, керівництво компанії розмовляло з кожним з них поодинці й стверджувало, що вступ до профспілок спричинить лише зниження зарплати.

1News за темою: Ще один iPhone більше не отримає оновлень від Apple

Нагадаємо, раніше компанія Apple представила сервіс Tap to Pay, який дозволить використовувати iPhone, наприклад, продавцям, як платіжний термінал. Сервіс з’явиться у новій бета-версії iOS.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button