Цікаве

Apple скасувала презентацію iPhone SE 2 і нового iPad

Нещодавно інсайдерами була опублікована інформація, що Apple планувала випустити iPhone SE 2 (він же iPhone 9) 31 березня. Однак пандемія коронавірусу вплинула на рішення компанії з Купертіно зовсім скасувати захід, на якому повинні були показати довгоочікувані новинки, розповідає 1News.

Спалах захворювання, викликаного коронавірусом COVID-19, зірвав усі поставки компонентів для смартфонів, через що Apple не змогла б отримати потрібний обсяг продукції до моменту старту продажів. Більш того, влада каліфорнійського округу Санта-Клара, де знаходиться штаб-квартира Apple і мала відбутися презентація, заборонила організацію масових заходів.

На презентації iPhone SE 2 і iPad Pro очікувалася присутність не менше 1000 осіб. В результаті скасування корпорація може влаштувати онлайн-трансляцію прем’єри, або просто опублікувати пресреліз з інформацією про нові девайси.

Через діючу заборону річна презентація та щорічна конференція Apple WWDC 2020 також може бути скасована. WWDC є одним з найбільших в світі заходів для розробників, яке стабільно збирає до 6000 гостей.

Джерело: digitimes

Back to top button