Цікаве

Apple презентувала Macbook Air, Mac mini та iPad Pro

Також компанія представила мобільні аксесуари

Компанія Apple представила в Нью-Йорку у вівторок нові моделі Macbook Air, Mac mini та iPad Pro, а також мобільні аксесуари. Про це повідомляє 1NEWS.

Як зазначається, компанія представила нову модель iPad Pro з вузькими рамками, без кнопки Home та функцією розблокування за допомогою Face ID, яка була лише на iPhone.

Пристрій пропонують у двох версіях – з екраном 11 дюймів і 12,9 дюйма, з новими процесорами A12X Bionic та пам’яттю до 1 ТБ. Вартість нової моделі становитиме від $799 і $999 відповідно. Також планшет став на 15% тоншим за попередника.

https://youtu.be/YJ5q8Wrkbdw

Планшет отримав 7-ядерний графічний процесор та порт USB-C. Він підтримує 5К дисплеї та низку доків, зокрема для музичних інструментів.

Також завдяки підтримці USB-C, до нового планшета можна буде підключити зовнішній монітор роздільною здатністю до 5K або використовувати його для зарядки інших гаджетів. Apple змінила фірмове цифрове перо – Apple Pencil. Тепер воно за допомогою магніта буде приєднуватися до планшета і заряджатиметься по бездротовому з’єднанню від планшета.

Що стосується нового Mac Book Air, то він буде оснащений дисплеєм з більш високою роздільною здатністю та вужчими рамками. Ціна за нього стартуватиме від $1199. В магазини США новинка надійде 7 листопада. Це перше оновлення Mac Book Air з 2011 року.

Пристрій вагою близько 1,2 кг отримав 13,3-дюймовий Retina-екран, алюмінієвий корпус, два Thunderbolt 3 порти, клавіатуру з технологією натискання “метелик” третього покоління.

В новому MacBook Air з’явився дактилоскопічний сенсор Touch ID і чіп для захищеного зберігання даних T2. Також покращилася клавіатура, тепер вона йде з сучасним Force touch трекпадом, який на 20% більше, ніж у старих Air.

Оперативна пам’ять пристрою становить до 16 гігабайт, а SSD – до 1,5 терабайт. Базова модель має 8 гігабайт оперативної пам’яті і 128 гігабайт жорсткого диска.

Також варто зазначити, що корпуси оновлених MacBook Air на 100% складаються з переробленого алюмінію.

Нові моделі вийдуть у трьох кольорах – чорний, срібний і золотий.

Як зазначається, нові Mac Mini коштуватимуть від $799. У них будуть використовуватися процесори Intel восьмого покоління і оперативна пам’ять розміром до 64 ГБ. Також компанія обіцяє SSD на 2 терабайти пам’яті.

https://youtu.be/hVEaL9izgjs

Джерело: Укрінформ

Back to top button