Цікаве

Apple презентувала iPad нового покоління

Apple презентувала iPad нового покоління

Фото: cnbc.com
Apple презентувала iPad нового покоління

Нові планшети можуть допомогти компанії збільшити продажі iPad, які впали на 14% за останній квартал Apple.

 
Компанія Apple презентувала нові iPad Pro та оновила медіаплеєр TV 4К. У продажу буде два розміри iPad Pro: 11-дюймова модель і більша 12,9-дюймова. Про це повідомляє CNBC.
 
У планшеті кнопку Додому в нижній частині екрана прибрано та замінено сканером відбитків пальців у кнопці живлення. Планшет має більш квадратний дизайн, схожий на iPad Air та iPad Pro, з великим 10,9-дюймовим екраном, USB-C замість роз’єму Lightning і буде поставлятися у різних кольорах, таких як червоний, жовтий, синій та білий.
 
Apple також анонсувала новий чохол Magic Keyboard Folio за 249 доларів для iPad з підставкою, трекпадом з підтримкою мультитач та магнітним роз’ємом для автоматичного заряджання.
 
Вже відомо, що новий iPad не працює з покращеним Apple Pencil другого покоління, який заряджається збоку iPad Air, iPad mini та iPad Pro.
 
Що стосується медіаплеєра, то він має швидший процесор і поставляється у двох моделях: версія тільки з Wi-Fi з 64 ГБ пам’яті та модель Wi-Fi + Ethernet, яка дозволяє підключатися до Інтернету по дроту і має вдвічі більше пам’яті.
 
Блок потокової передачі додає підтримку HDR10+ ще одного стандарту з високим динамічним діапазоном, який, якщо він пропонується телевізором, до якого він підключений, повинен допомогти покращити якість зображення, особливо в темних сценах. А оновлений процесор, який, за словами Apple, на 50% швидший за попередню версію, має прискорити завантаження додатків та ігор.
 
Він працює на оновленому Siri Remote зі стандартною зарядкою USB-C, який є той же кабель, який використовується для зарядки iPad та продуктів інших виробників. У пульті використовувався фірмовий роз’єм Lightning від Apple.
 
Новий Apple TV 4K коштує від 129 доларів. Він з’явиться у магазинах 4 листопада.
 

 
Нагадаємо, Huawei презентувала свій новий смартфон із супутниковим зв’язком флагманської серії Mate 50 Pro за день до вересневого івенту Apple.
 
iPhone 14 самостійно викликав поліцію на місце смертельної ДТП
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button