Цікаве

Apple планує показувати фільми власного виробництва в кінотеатрах

На такий крок керівництво технологічної компанії зважилося піти з метою залучення до кіновиробництва відомих режисерів і продюсерів, а також в результаті конкуренції з гігантом індустрії потокового мовлення компанією Netflix

Американська компанія Apple планує показувати фільми власного виробництва в кінотеатрах перш, ніж вони будуть з’являтися на стрімінговому майданчику Apple TV+.

Про це повідомляє 1NEWS.

Представники компанії вже зробили відповідну пропозицію керівництву великих американських мереж кінотеатрів, а також провели консультації з провідними фахівцями індустрії розваг. За даними видання, керівництво компанії зі штаб-квартирою в Купертіно (штат Каліфорнія) дотримується традиційних поглядів на процес випуску картин. Так, планується, що фільми виробництва Apple будуть протягом декількох тижнів показуватися в кінотеатрах, вже після чого будуть з’являтися в стрімінговому сервісі.

На такий крок керівництво технологічної компанії зважилося піти з метою залучення до кіновиробництва відомих режисерів і продюсерів, а також в результаті конкуренції з гігантом індустрії потокового мовлення компанією Netflix. Ця компанія зазнає труднощів у переговорах з кіномережами, так як наполягає на тому, щоб прем’єри їх фільмів проводилися одночасно і в кінотеатрах, і на онлайн-платформі. Великі американські кінопрокатники, не згодні з таким підходом.

Джерело: УНН
Back to top button