Цікаве

American Airlines розвернула свій літак через відмову пасажирки одягнути маску

Усім іншим пасажирам рейсу, який повернувся, поміняли квитки на інші рейси

Літак компанії American Airlines, який направлявся в Лондон з Маямі, повернувся в аеропорт, тому що пасажирка відмовилась одягнути маску.

Про це інформує 1News.

За даними служби відстеження польотів Flight Aware, рейс AAL38 із 129 пасажирами на борту розвернувся над океаном приблизно через годину після вильоту. У Маямі його зустріла поліція.

Інцидент трапився ще в середу, але деталі про нього стали відомі лише зараз, зі слів пасажирів, а також самої авіалінії, яка внесла пасажирку в список осіб, яким заборонено літати з American Airlines під час розслідування.

Пасажир того ж рейсу Стів Фріман у новинній програмі “Miami’s local 10 news” розповів, що жінка сиділа позаду нього в бізнес-класі.

“У неї було дуже багато випивки, і я трохи нервував. Я бачив, як на табло кілька разів з’являвся напис про те, що в літаку не можна перебувати без маски. Я чекав, що щось подібне трапиться”, – написав він.

У результаті літак справді розвернувся і пасажирку, якій, наскільки відомо, за сорок, вивели та передали поліції.

Усім іншим пасажирам рейсу, який повернувся, поміняли квитки на інші рейси.

Багато хто з них був шокований, у тому числі поведінкою авіакомпанії.

“Нам нічого не сказали. Я думала, що і бортпровідникам нічого не сказали. Єдине, що ми почули від пілотів – це те, що з одним із пасажирів трапилась надзвичайна ситуація і нам доведеться розвернутись”, – розповіла ще одна пасажирка.

За даними Федерального авіаційного управління США, з початку пандемії відбулось майже 6 тисяч інцидентів із пасажирами, які відмовились виконувати коронавірусні правили.

Лише за перші два тижні цього року авіакомпанії повідомили про 151 інцидент.

Більшість із них пов’язані з пасажирами, які відмовились надягати маски.

Джерело: ВВС Україна

Back to top button