Цікаве

Amazon купує компанію, засновану в Кремнієвій долині українцями

Компанія Amazon Web Services близька до придбання DB Best Technologies, яку в Кремнієвій долині заснували українські підприємці, повідомляє 1NEWS з посиланням на Liga.net

Угода  знаходиться на завершальному етапі, але ще не закрита. Після завершення угоди частина українських інженерів DB Best Technologies продовжать займатися розробкою технологій міграції в штаті Amazon.

В Amazon побічно підтвердили ці дані: “AWS працює з командою DB Best Technologies з 2015 року, допомагаючи клієнтам перейти із застарілих комерційних баз даних на хмарні альтернативи. Разом з командою DB Best AWS зможе прискорити міграцію баз даних і забезпечити кращий досвід для клієнтів по всьому світу”.

Компанію DB Best заснували в 2002 році вихідці з України Дмитро та Ірина Баліни в Кремнієвій долині. Український офіс з’явився в 2004 році. У компанії працює близько 500 осіб, п’ять з восьми офісів і велика частина команди знаходяться в Україні – в Києві та Харкові. У компанії є представництва в США, Британії, Ізраїлі та Польщі.

DB Best займається рішеннями для управління даними і міграції баз даних між платформами – Oracle, SAP, Amazon, Microsoft.

 

 

 

 

Back to top button