Цікаве

Aerosmith заявив про припинення гастрольної діяльності

Aerosmith заявив про припинення гастрольної діяльності

Фото: gettyimages
Aerosmith припинив гастрольну діяльність

Вокаліст Стівен Тайлер за майже рік так і не зміг відновити голосові зв’язки, через що гурт офіційно повідомив про скасування прощального туру.

Американський рок-гурт Aerosmith повідомив про припинення гастрольної діяльності. Його 76-річний вокаліст Стівен Тайлер не зміг відновитись після травми голосових зв’язок. Про це 3 серпня гурт повідомив у своїй заяві, опублікованій у соцмережі X.

В Aerosmith зазначили, що прощальний тур гурту зупинено, а гроші за вже придбані квитки буде повернуто.

“Ми завжди хотіли підірвати ваш мозок під час виступів. Як ви знаєте, голос Стівена – це унікальний інструмент. Він кілька місяців невпинно працював над тим, щоб повернутися. Ми бачили, як він бореться з труднощами за допомогою найкращої у світі медичної команди. На жаль, стало зрозуміло, що повне відновлення голосу після травми неможливе”, – йдеться у дописі.

У травні минулого року Aerosmith повідомив, що проведе прощальний тур, який мав тривати з вересня 2023 року до січня 2024-го. На одному з перших концертів Стівен Тайлер травмував зв’язки та не міг навіть говорити. Після трьох концертів тур було припинено. Гастролі планували відновити у вересні цьогоріч.


Aerosmith було засновано у 1970 році. За понад 50 років музичної кар’єри гурт записав 15 альбомів та отримав чотири премії Греммі. Aerosmith входить до Зали слави рок-н-ролу як найбільш вагомий представник американського хард-року.

Нагадаємо, у 2022 році Стівена Тайлера звинуватили у сексуальному насильстві, яке начебто відбулося у середині 1970-х років.

Емінем очолив рейтинг Billboard 200

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 + nineteen =

Back to top button