Цікаве

Aerosmith оголосили про припинення гастрольної діяльності

Aerosmith оголосили про припинення гастрольної діяльності

Фото: Скріншот
Стівен Тайлер

Після того, як 76-річний Тайлер травмував гортань під час шоу у вересні 2023 року, Aerosmith оголосив про припинення гастролей.

Американський рок-гурт Aerosmith офіційно оголосив про припинення гастролей після травми фронтмена Стівена Тайлера. Про це гурт повідомив в Instagram.

76-річний співак пошкодив зв’язки у вересні минулого року і весь цей час намагався відновити голос, але пошкодження виявилися серйознішими, ніж передбачалося спочатку. Тайлер пошкодив не тільки зв’язки, а й гортань.

“Як ви знаєте, голос Стівена – інструмент, подібний до інших. Він витратив місяці, невтомно працюючи над тим, щоб повернути свій голос таким, яким він був до травми. Ми бачили, як він бореться, попри те що поруч із ним найкраща медична команда. На жаль, зрозуміло, що повне відновлення після його голосової травми неможливе. Ми ухвалили важке, але необхідне рішення – піти з гастрольної сцени”, – йдеться в заяві.

Гурт був змушений достроково скасувати прощальний тур Peace Out, відігравши лише три концерти. При цьому рокери пообіцяли повернути шанувальникам гроші за квитки.

Раніше повідомлялося, що американська телеведуча Еллен Дедженерес оголосила про завершення своєї кар’єри.

Акторка Еванджелін Ліллі пішла з кіно

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

twenty − 6 =

Back to top button