Цікаве

Acer – ноутбуки з оригінальним дизайном та максимальною потужністю

Попри велику кількість виробників, компанія Acer особливо вирізняється на фоні інших брендів. Все більше людей хоче купити ноутбук Acer, через те, що в користувачів в них влаштовує все: від дизайну до можливостей. Замовити останні моделі виробника за прийнятними цінами завжди можна в інтернет-магазині Store in UA.

Кілька слів про дизайн

Більшість брендів випускає ноутбуки в схожому дизайні, щоб їх продукція вирізнялася на фоні інших. Тобто моделі 5-7-річної давнини виглядають так само, як і сучасні пристрої. У розробників ноутбуків Acer своє бачення: вони сміливо експериментують з дизайном, пропонуючи досить незвичайні рішення.

Виробник намагається охопити широку аудиторію покупців, тому в каталозі продукції представлені пристрої для школярів та студентів, офісних працівників, віддаленої роботи, наукової діяльності, потужні ігрові лептопи.

Популярні лінійки виробника

Компанія несе ідею випуску доступних та потужних пристроїв. Для зручності покупців вся електроніка розділена на кілька категорій:

  • Aspire – колекція для базових потреб та офісної роботи;
  • TravelMate – оргтехніка бізнес-класу з необхідним програмним забезпеченням та достатньою автономністю;
  • Swift – тонкі та стильні пристрої для віддаленої роботи;
  • Spin – трансформери з сенсорним екраном та клавіатурою;
  • Nitro – ігрові пристрої для широкої аудиторії;
  • Predator – серія для професійних геймерів, які справляються з надскладними задачами;
  • Enduro – лінійка захищених гаджетів для використання в будь-яких умовах;
  • ConceptD – серія спеціалізованих моделей для творчих людей (найпотужніший графічний процесор).

В кожній з вищевказаних лінійок чимало ноутбуків з діагоналлю від 13 до 17 дюймів, достатньою кількістю оперативної пам’яті та сучасним швидким накопичувачем.

Кожен з ноутбуків виробника – надзвичайна потужність та автономність. Навіть бюджетні моделі тримають заряд близько 5-6 годин. Acer пропонує не тільки якісні ноутбуки, але й периферійні пристрої для них. Наприклад, миші компанії також дуже зручні та ергономічні.

 

 

Back to top button