Цікаве

“95 Квартал” показав першу пародію на Зеленського

Його роль зіграв Юрій Великий, ексучасник дуету "Брати Шумахери"

“95 Квартал” показав першу пародію на свого колишнього колегу, а нині президента України Володимира Зеленського. Його роль зіграв Юрій Великий, ексучасник дуету “Брати Шумахери”.

Про це повідомляє 1NEWS.

Телеверсією концерту глядачів порадують у День незалежності. Але відео, зняті у залі на телефони, звісно, вже ширяться мережею.

“Він (Зеленський) дуже зручний для пародіювання, враховуючи, що десь починаючи з 2009-го року, коли ми почали співпрацювати з “Кварталом”, я, наче відчував, став підмічати якісь фрази, вислови, котрі він часто використовує. Як знав, що колись доведеться пародіювати! Я підмічав йго жестикуляцію, міміку. Тому мені здається, що пройшовши такой довгий шлях становлення цієї пародії, зараз мені було набагато легше її відтворити”, – сказав Великий.

“Єдине, вигадувати якісь жарти для цього образу – досить тяжко. Бо, по-перше, я не можу жартувати образливо, як мінімум тому, що це президент країни, в якій я живу. По-друге, я знаю цю людину особисто, і в якійсь мірі моє становлення відбувалося при ньому. Власне кажучи, він був моїм творчим наставником”, – пояснив він.

Джерело: Таблоїд

Back to top button