Цікаве

5 переваг доставки продуктів на дім*

Сучасний темп життя, особливо для людей, котрі проживають у великому місті, практично не залишає часу на хатні справи, такі як прибирання, прання, приготування їжі, а тим паче походи за покупками. Але що робити, якщо домашні обов’язки покладені на ваші плечі?

На щастя, великі супермаркети допомагають частково полегшити життя. Так, інтернет-магазин «АТБ-Маркет» пропонує сервіс, який дозволяє скоротити часові та енергетичні витрати клієнта відтоді, як він прийняв рішення що-небудь купити й до моменту отримання товару. Серед переваг послуг виділять і доставку продуктів (https://zakaz.atbmarket.com/ – зробити замовлення можна за посиланням), і різноманітність асортименту, і можливості оплати.

Економія часу

Тут все зрозуміло: дорога туди та назад, паркування, похід по самому магазину, очікування в черзі – усе це потребує затрат часу. Навіть якщо ви вперше робите замовлення й потрібно розібратися в сервісі (до речі, він дуже простий), це виглядає в будь-якому випадку більш привабливо. Варто врахувати, що скористатися послугою можна в будь-якому місці: вдома, по дорозі з роботи та ін. Це особливо зручно в холодну пору року чи в погану погоду, коли зайвий раз не хочеться виходити на вулицю.

Економія бюджету

Всупереч тому, що потрібно оплатити послуги кур’єра, онлайн-покупки вигідніші з огляду на вартість палива. Окрім того, ви не відволікаєтеся на товари біля каси й менше робите імпульсивних покупок. Коли вибираєте через інтернет, замовлення стає усвідомленішим. Є можливість також скористатися всіма акційними пропозиціями, які є в стаціонарних магазинах.

Економія сил

Похід або поїздка в магазин за продуктами забирає чимало сил і вимагає витрат енергії, адже потрібно дуже багато всього зробити:

  • дістатися до пункту продажів (дорога непроста як на громадському транспорті, так і на особистому);
  • пройтися різними відділами та знайти все необхідне;
  • упакувати продукти;
  • донести сумки;
  • доїхати додому та ін.

Зробити замовлення дуже просто: потрібно всього лише вийти в Інтернет, використовуючи комп’ютер або телефон, зайти на потрібний сайт, вибрати товари, відправити їх у віртуальний «Кошик». Усе це ви здатні здійснити за лічені хвилини.

Великий асортимент продуктів харчування

Не всі люди живуть у центрі міста, де є безліч торговельних точок. Багато знаходяться на околиці – в новобудовах або на дачах, поруч із якими інфраструктура погано розвинена. Можливо, поблизу і є невеликий магазин, але навряд чи в ньому знайдуться всі необхідні продукти.

Висока якість продуктів

Великі магазини слідкують за якістю своїх товарів. Отже, швидше за все, ви отримаєте свіжі продукти. Так, «АТБ-Маркет» відомий своїм контролем якості та терміну придатності товарів. Гарантує належні умови їхнього зберігання як на складі, так і в торговельних залах. Головний принцип формування замовлення – класти найкраще, як для себе.

*на правах реклами

Back to top button