Цікаве

5 легких комедій, які поліпшать ваш понеділок

Прекрасний спосіб перемикнутися з буденних турбот і розслабитися ввечері після напруженого робочого дня – це подивитися легку комедію з нетривіальним сюжетом. Від італійської колоритної комедії до курйозної історії про велику родину – 1News показує добірку таких комедій спеціально для вас.

Патрік

"Патрік"

Героїня комедії – молода дівчина Сара, яка переживає не найкращий період у своєму житті. З батьками ніяк не виходить досягти взаєморозуміння, бойфренд вирішив з нею розлучитися без пояснень, ну а кар’єра просто тріщить по швах. Додатково до цього померла бабуся і залишила їй у спадок свого мопса на ім’я Патрік.

Характер Патріка – то ще “золото”. У житті Сари починаються, на перший погляд, “неприємності”. Але чи так це насправді, і до яких змін в житті готує Сару її новий компаньйон Патрік?

Спіймай товсту якщо зможеш

"Спіймай товсту якщо зможеш"

Що буде, якщо документи, що засвідчують особу і кредитні карти потраплять до аферистів? Відразу й уявити навіть страшно. Сенді Бігелоу Патерсону не пощастило. Його кредитні карти виявилися у Діани – професійної аферистки, яка, до того ж, і битися вміє по-справжньому. Для Сенді Діана не родичка і навіть не коханка. Вона витрачає його гроші майстерно, абсолютно не рахуючи.

Нічого не вдієш і Сенді відправляється на її пошуки. А тим часом сама Діана ховається від інших, також ошуканих нею людей. Чи зможе Сенді зловити аферистку?

Любіть Куперів

"Любіть Куперів"

Сімейне свято Різдво – найпрекрасніший час зібратися всією родиною разом, нарешті обійняти своїх близьких, з якими не було можливості зустрітися протягом року, вручити подарунки. Милі й тихі затишні Різдвяні вечори, але тільки не для Куперів, коли чотири покоління відразу вирішили зібратися на Різдво.

Шарлотта – глава сімейства Куперів, хоче влаштувати справжнє Різдвяне свято, щоб воно запам’яталося всім присутнім. Але чотири покоління разом – це і складно і весело одночасно. Буде шумно, по-святковому атмосферно і не без курйозів – вони всі такі різні, але люблять друг одного. Вони – велика сім’я.

Моя собака ідіот

"Моя собака ідіот"

Анрі – письменник, в житті якого схоже міцно оселилася творча криза. Вона ускладнюється тим, що його двадцятип’ятирічний шлюб тріщить по швах. Стосунки з дружиною тільки погіршуються, їхні діти вже виросли й у них своє життя. За роки шлюбу дружина перетворилася з дівчини його мрії в мадам, що рятується алкоголем і таблетками, а сам Анрі ніяк не може написати щось гідне, муза здається зовсім покинула його.

Одного разу, коли їхній сімейний корабель почав остаточно йти на дно, Анрі випадково зустрів у своєму саду велику собаку. Пес виявився трохи незграбним, проте дуже життєрадісним. Випадковостей не буває. З приходом нового друга в життя Анрі обов’язково відбудуться зміни, і натхнення повернеться.

Неаполітанські шахраї

 

"Неаполітанські шахраї"

Дон Франко, Тоторо і Паскуале “Ковбой” браконьєри, а заробляють собі на життя тим, що ловлять співочих птахів і продають їх на чорному ринку. Особливо популярні білі голуби, яких браконьєри продають на весілля. Романтично, коли кілька молодят випускає в повітря білого голуба – символ миру і вічного кохання. Але доходи партнерів від продажу голубів дуже маленькі.

Одного разу компаньйони розуміють, що для підвищення доходів потрібні інші пріоритети в роботі та випадково дізнаються про високу ціну на білих щиглів. Спіймати щиглів дуже складно, але чого не зробиш заради грошей… Вони навіть не здогадуються, що їх чекає попереду…

Джерело: Сьогодні

Back to top button