Цікаве

4 заклади в Україні, які здивували інстаграмними Halloween-фотозонами

Колись на запитання “Цукерки чи життя?” люди відповідали коротко: “Цукерки”. А тепер: “Спершу фото, а потім цукерки”. 1News розповідає про 4 заклади, які підготувалися до Хелловіну і зробили інстаграмні фотозони.

1 – Kiev Food Market

Летючі миші та Джек-ліхтар – перші, хто зустрічає гостей Kiev Food Market. У їхній компанії є ще невідомі персонажі у чорних плащах. Але хто це – дементори з “Поттеріани” чи герої хорорів? Відповідь залишається секретом для відвідувачів фудхолу. Обабіч дверей розмістили десятки гарбузів – символів Геловіну – та сіно. Одно слово, типова геловінська атмосфера, яка мотивує зробити фотосесію.

 

Де знайти: на вул. Московській, 8.

2 – Milk Bar у Києві

Дизайнери Milk Bar, які зробили геловінську фотозону, використали мінімум гарбузів та максимум скелетів і листя. Кияни спершу бачать цей “перформанс” біля входу і лише потім ідуть по каву. Скелети імітують танці, сидять на лавці з телефонами, “спілкуються” за столиком на терасі чи “вигулюють собак”.

 

 

Один із них намагається вибратися на дах. Цікаво, йому вдасться?

Де знайти: на вул. Шота Руставелі, 16.

3 – Nikos Greek Bistro в Одесі

Заклад грецької кухні Nikos Greek Bistro здивував естетичною фотозоною. Вона не асоціюється з фільмами жахів і не викликає страху, коли проходиш повз неї ввечері. Бо тут немає істот у чорних плащах чи Джека-ліхтаря. Але є естетичні гарбузи в голубому, синьому та помаранчевому кольорі. Так, заради такої фотозони, купують квитки в Одесу.

 

Де знайти: на вул. Грецькій, 32.

4 – Good Girl у Києві

Заклад здорової їжі Good Girl влаштував гарбузовий рай для своїх гостей. На відвідувачів біля входу чекають: гірка, десятки гарбузів та сіно.

 

 

А ще опудало Василь, яке стало членом команди на період підготовки до Геловіну. З ним гості люблять робити фото.

 

 

Де знайти: на вул. Мечникова, 7.

 

Джерело: Сьогодні

Back to top button