Цікаве

4 корисних функції смарт-годинників*

Смарт-годинник — не просто стильний аксесуар, а й корисний пристрій, що полегшує життя. На будь-який смак знайдуться розумні годинники на gelius.ua. Там можна вибрати гарну модель як для дорослих, так і для дітей.

Миттєвий доступ до інформації

Смарт-годинник дозволяє побачити важливу інформацію, не винімаючи смартфон з кишені. Ви миттєво отримуєте інформацію про дзвінок, текст повідомлення, назву треку, що прослуховуєте у даний момент. Кожен може налаштувати пристрій таким чином, щоб на головному екрані відображались не тільки дата та час, а й інші потрібні параметри: погода, пульс, кількість пройдених кроків, важливі нагадування.

Відстеження фізичної активності

Розумні годинники накопичують інформацію про фізичну активність протягом дня. Тим, хто стежить за здоров’ям, зручно з таким пристроєм відстежувати кількість спалених калорій і час, затрачений на тренування.

Якщо ви маєте сидячу роботу, то смарт-годинник можна налаштувати так, щоб він регулярно нагадував про необхідність розім’ятися. Деякі гаджети можуть працювати автономно, тому на пробіжку можна відправлятися без смартфону. При цьому ви можете слухати музику, а годинник буде відстежувати активність завдяки вбудованому модулю GPS.

Наявність тих чи інших функцій впливає на вартість годинника. Якщо вам важко визначитись, то порадьтесь зі спеціалістами на gelius.ua, де порадять гаджет, що відповідає вашим вимогам.

Розумний будильник

Кожний би хотів зранку відчувати бадьорість і сили для плідного дня. Проте, багато хто відчуває після пробудження втому. Причиною цього може бути те, що людина прокидається не в тій фазі сну.

Смарт-годинники оснащені функцією розумного будильника та можуть пробуджувати тоді, коли це корисно для організму. Завдяки вбудованому акселерометру гаджет моніторить активність під час нічного відпочинку таі будить в фазі швидкого сну. Розумний будильник може спрацювати на хвилин 15-20 раніше запланованого часу, але ви будете почуватися набагато краще, бо прокинулись під час правильної фази.

Голосове керування

Сучасні смарт-годинники можуть виконувати голосові команди. Вам не потрібно діставати смартфон, щоб надрукувати повідомлення та відправити його. Достатньо надиктувати текст і назвати ім’я контакта та месенджер, через який бажаєте надіслати повідомлення. Розумний годинник розпізнає команду та виконає її, поки ви продовжуєте керувати авто або займатися своїми справами.

*на правах реклами

Back to top button