Світ

ЗМІ: Великий порт Санкт-Петербург зупинив відвантаження селітри через атаки

ЗМІ: Великий порт Санкт-Петербург зупинив відвантаження селітри через атаки

Фото: Російські ЗМІ

Операції припинено через заборону влади на тлі побоювання атак безпілотників

Видання Коммерсантъ зазначає, що новим місцем перевалки селітри нині розглядається Усть-Луга.

Великий порт Санкт-Петербург на тлі атак безпілотників припинив перевалювати селітру. Влада мыста в майбутньому планує винести перевалку селітри, ймовірно, в Усть-Лугу. Про це повідомляє російське видання Коммерсантъ з посиланням на свої джерела.

Великий порт Санкт-Петербург у лютому припинив перевалку селітри. Для порту Санкт-Петербурга це означає втрату вагомих трьох мільйонів тонн вантажів на рік, зазначає

“Для порту, який і так перебуває в непростому становищі через втрату торговельних операцій з Європою, це досить істотний удар”, – ідеться в повідомленні.

Операції припинено через заборону влади на тлі побоювання атак безпілотників, при цьому ухвалено рішення про винесення перевалки селітри за межі міста.

Новим місцем перевалки селітри нині розглядається Усть-Луга. Проте нині місто не готове приймати селітру, бо порту необхідна модернізація інфраструктури.

Нагадаємо, що напередодні міністерство енергетики РФ визнало зупинку виробництва палива на кількох нафтопереробних заводів на тлі ударів дронів по НПЗ у різних областях.

За даними ЗМІ, з початку року атаковано 13 російських НПЗ.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button